Контакт мејл уредника, приређивача (дизајн, прелом, табеле, текст, фото, графикони) и веб-администратора веб-странице КОВИД-19 Кучево је: kucevacke.novine@gmail.com (Д).

ХВАЛА НАШИМ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА!




Челично пријатељство Народне Републике Кине и Републике Србије и у тешким тренуцима. Кина је још једном доказала да је пријатељ нашој земљи. КИНО, ХВАЛА НА ПОМОЋИ!
(
电影院,谢谢您的帮助!).

Захвалност Народној Републици Кини на помоћи Републици Србији у борби против КОВИД-19. Србија види Кину као братску земљу.

Русија и Србија су увек биле једна уз другу, као братске и пријатељске земље. РУСИЈО, ХВАЛА НА ПОМOЋИ! (РОССИЯ, СПАСИБО ЗА ПОМОЩЬ)

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је кинеску вакцину СИНОФАРМ” против коронавируса COVID-19: I дозу 06.04.2021, II дозу 27.04.2021, III дозу 07.11.2021.

#ОстаниКодКуће #OstaniKodKuće #StayAtHome

#БудиОдговоран #BudiOdgovoran #BeResponsible



ВЕСТИ



НАПОМЕНА: Сваки прилог из општине Кучево има у наслову прилога префикс КУЧЕВО:ˮ

 

УСВОЈЕН ПРОГРАМ РАСПОРЕДА КОРИШЋЕЊА СУБВЕНЦИЈА ЗА ХОТЕЛИЈЕРЕ

[Објавио: Општина Кучево (administrator) 29.08.2020, 14:35]

КОВИД-19 – ВЕСТИ >>

 

  • Београд, 27. август 2020. године, четвртак

Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници Програм распореда коришћења субвенција за подршку раду хотелске индустрије Србије због потешкоћа у пословању проузрокованих епидемијом болести COVID–19 изазване вирусом SARS – COV2.

Програмом су обухваћени хотели у приватном власништву у 67 општина и градова у Србији, којима ће бити додељене субвенције у износу од по 350 евра по индивидуалном лежају и 150 евра по смештајној јединици, односно по свакој соби, у динарској противвредности.

Хотелијери губе право на коришћење ових субвенција уколико смање број запослених за више од 10 одсто у периоду од 15. августа до 31. децембра 2020. године.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација објавиће јавни позив за подношење захтева од 1. до 15. септембра 2020. године, који ће бити објављен на званичној интернет презентацији Министарства www.mtt.gov.rs.

Влада Србије одлучила је да усвоји програм субвенција како би очувала хотелијерство и запослене у том сектору, који је током пандемије претрпео велике губитке и тиме доведен на ивицу опстанка.

На седници је одлучено да се формира Радна група за припрему и организовање наградне игре, која ће бити одржана 2020. године са циљем подизања свести грађана о важности борбе против сиве економије.

Претходна наградна игра „Узми рачун и победи“, организована са истим циљем, мотивисала је велики број грађана да у њој учествује и дала резултате на том пољу.

извор: https://www.srbija.gov.rs/vest/484141/usvojen-program-rasporeda-koriscenja-subvencija-za-hotelijere.php


[Последња промена: 29.08.2020 у 15:43]


[ВРАТИ СЕ НАЗАД]

 


Уредник, приређивач и објава веб-страница КОВИД-19: медијски сарадник и веб-администратор kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Прилоге припремио (текст, фото, табеле, графиконе, дизајн, прелом) и објавио: kucevacke.novine@gmail.com (Д)
Креирано (објаљено): од марта 2020. године
; Ажурирано (сав садржај / цела веб-страница): 18.04.2022. године (Д)


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni