СВЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ

ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО   

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ У КУЧЕВО

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ    


Имејл за веб-администратора званичне веб-презентације је: kucevacke.novine@gmail.com 

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПРОГРАМЕ УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ЗА 2021. ГОДИНУ

[26.03.2021]

Расписан је "Јавни конкурс за доделу средстава из буџета Општине Кучево за финансирање/суфинансирање програма од јавног интереса које реализују удружења грађана за 2021. годину". Позивају се сва удружења грађана да доставе програме од јавног интереса које реализују и који се финансирају из буџета Општине Кучево.


[Прочитај више]

ОБАВЕШТЕЊЕ РОДИТЕЉИМА ОКО УПИСА ДЕЦЕ

[26.03.2021]

Обавештавају се родитељи деце да упишу децу у припремно-предшколски програм и у први разред основне школе за школску 2021/2022. годину.


[Прочитај више]

ЈАВНИ ПОЗИВ ПАКЕТ УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ У 2021. ГОДИНИ

[2]

Јавни позив Пакет услуга за младе и жене предузетнице, у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.

О ЈАВНОМ ПОЗИВУ, ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ.


[Прочитај више]

ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

[2]

Све о изборима за чланове Савета месних заједница заказане за 11. април 2021. године погледајте (на једном месту) ОВДЕ.


[Прочитај више]

ОДЛУКА О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ПОЗИВА

[12.03.2021]

Одлука о расписивању Јавног позива за доделу подстицајних средстава у оквиру реализације Програма локалног економског развоја општине Кучево за период 2021. године.


[Прочитај више]

ЗАЈЕДНИЧКИ НАСТУП ЗА ОЧУВАЊЕ РЕКЕ ПЕК

[2]

На иницијативу председника Општине Кучево др Ивана Рајичића, у скупштинској сали Скупштине општине Кучево дана 08. марта 2021. године одржан је састанак представника локалних самоуправа кроз који протиче река Пек. Погледајте цео текстуални и видео прилог ОВДЕ.


[Прочитај више]

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМА ЗА МАЛУ МАТУРУ

[09.03.2021]

Под покровитељством Општине Кучево биће организована бесплатна припрема за малу матуру за све осмаке са територије општине Кучево.


[Прочитај више]

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА МАДИЈСКОГ САДРЖАЈА - ПОНОВЉЕНИ

[09.03.2021]

Расписан је данас, 09.03.2021. године, поновљени "Јавни позив за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Кучево у 2021. години - ПОНОВЉЕН". Више о томе погледајте (или скините) на веб-страници ОВДЕ или у директно у документу ОВДЕ.


[Прочитај више]

РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА 11. АПРИЛ 2021.

[02.03.2021]

Председник Скупштине општине Кучево, Бранко М. Кецман, заказао је изборе за чланове савета месних заједница за 11. април 2021. године.


[Прочитај више]

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СПОРТИСТА

[01.03.2021]

Расписан је "Јавни конкурс за стипендирање спортиста са територије општине Кучево за 2021. годину". Погледајте конкурс на веб-страници ОВДЕ, или директно у документу  ОВДЕ.


[Прочитај више]

ПОЗИВ УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ЗА УЧЕШЋЕ У КОНСУЛТАЦИЈАМА

[2]

Позивају се представници удружења грађана са територије општине Кучево да узму учешће у консултацијама о изменама и допунама Правилника за доделу средстава удружењима грађана из буџета Општине Кучево, дају своје предлоге и сугестије како би се побољшао начин и поступак доделе, контроле и утрошка средстава из буџета Општине Кучево за програме које реализују удружења грађана.

Консултације су 23.02.2021. са почетком у 11 часова у скупштинској сали Општинке управе Кучево.

За више о позиву погледајте на веб-страници ОВДЕ или директно ОВДЕ.


[Прочитај више]

ОДЛУКА О ДОДЕЛИ СТИПЕНДИЈА

[2]

Одлуку о додели стипандија са територије општине Кучево за школску 2020/2021. годину можете погледати ОВДЕ.


[Прочитај више]

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МАДИЈСКИХ САДРЖАЈА

[2]

ЗАКЉУЧАК Општинског већа Општине Кучево Поништава се Конкурс / Јавни позив за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Кучево у 2021. години, објављен дана 02. фебруара 2021. године у  листу „Реч народа“ и на званичној интернет презентацији општине Кучево: www.kucevo.rs... Више о томе погледајте/скините ОВДЕ.


[Прочитај више]

ОБАВЕШТЕЊЕ ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

[12.02.2021]

ОДСЕК ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО обавештава пореске обвезнике – физичка лица, предузетнике и правна лица да је 17. фебруар 2021. године рок за уплату обавезе за први квартал годишњег пореза на имовину за 2021. годину. ЛИНК ЗА ОПШИРНИЈЕ


[Прочитај више]

ЈАВНИ УВИД

[01.02.2021]

у Елаборат оправданости отуђења грађевинске парцеле бр. 5619/2 ко Кучево 1  у јавној својини општине Кучево непосредном погодбом без накнаде у корист компаније
Каструм д.о.о Петровац


[Прочитај више]


ПРЕДСЕДНИК
ОПШТИНЕ КУЧЕВО
ДР ИВАН РАЈИЧИЋ
Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni