КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР    

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

електронски билтен реализованих и планираних активности локалне самоуправе са актуелним обавештењима у 2020. години

ПРОВЕРИТЕ ДА ЛИ СТЕ УПИСАНИ У БИРАЧКИ СПИСАК

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo  

БУЏЕТ

ИНФОРМАТОР О БУЏЕТУ

ПЛАНОВИ У ИЗРАДИ


БАНЕРИ / ЛИНКОВИ


РЕШЕЊЕ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНЕ ЦЕНЕ КВАДРАТНОГ МЕТРА НЕПОКРЕТНОСТИ

2, administrator

Решење о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину на територији општине Кучево за 2020. годину можете видети ОВДЕ.

НОВОГОДИШЊА ИЗЛОЖБА ЛИКОВНИХ РАДОВА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА

2, administrator

ОБАВЕШТЕЊЕ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ, ПРЕДМЕТНЕ НАСТАВНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ

Центар за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево и ове године организује традиционалну „Новогодишњу изложбу ликовних радова ученика основних школа“.

Отварање изложбе и додела награда ученицима награђених радова одржаће се у четвртак 26.12.2019. у 18.00 часова у холу Центра за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево.

Тема изложбе је Нова година (новогодишњи празници).

Могу бити заступљене све ликовне технике.

Право учешћа имају сви ученици основних школа од 1. до 8. разреда, као и деца предшколског узраста, са највише два рада.

Радови ученика се могу послати најкасније до петка, 20. децембра 2019. године.

Награђени ученици биће благовремено обавештени.

За ближе информације можете се обратити на контакт телефон: 012/852–466 (Центар за културу „Вељко Дугошевић“ Кучево).

http://www.homoljskimotivikucevo.org/sr-cir/centar-za-kulturu-cirilica

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЂЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ КУЧЕВО ЗА 2020. ГОДИНУ

2, administrator

Општинско веће Општине Кучево позива све  грађане, удружења, као и стручну јавност да се упознају  са  текстом Нацрта одлуке о буџету општине Кучево за 2020. годину, као и да дају своје предлоге и примедбе.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 30. октобра до 28. новембра 2019. године.

Орган надлежан за давање информација у вези са стањем у области на коју се односи Нацрт одлуке о буџету општине Кучево за 2020. годину је Одељење за буџет и финансије, број телефона: 012/852-141, имејл: budzet@kucevo.rs

Oтворени састанак представника надлежних органа Општине са заинтересованим грађанима и представницима удружења грађана и заинтересоване јавности биће одржан у седишту Општинске управе Кучево, Улица Светог Саве 76, скупштинска сала, дана 22.11.2019. године са почетком у 11.00 часова.

Предлоге, сугестије и примедбе достављају се Одељењу за буџет и финансије преко формулара који се може преузети на сајту Општине Кучево www.kucevo.rs на веб-адреси: http://www.kucevo.rs/servis-gradana/budet/budet-opshtine-kuchevo-za-2020.php (упитник) и доставити путем електронске поште на имејл адресу budzet@kucevo.rs и/или путем писарнице Општинске управе Кучево.

По окончању јавне расправе, Општинско веће Општине Кучево ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 10 дана од њеног окончања исти објавити на званичној интернет презентацији Општине Кучево www.kucevo.rs.

Више о Нацрту одлуке о буџету Општине Кучево за 2020. годину, Одлуке о буџету Општине Кучево за 2020. годину, Јавном позиву за учешће у јавној расправи Нацрта одлуке о буџету Општине Кучево за 2020. годину, Образложењу Нацрта одлуке о буџету Општине Кучево за 2020. годину, као и о Извештају о спроведеном анкетирању грађана на територији општине Кучево путем упитника "Ви се питате! Предложи пројекат за буџет Општине Кучево за 2020. годину", можете погледати на веб-адреси: http://www.kucevo.rs/servis-gradana/budet/budet-opshtine-kuchevo-za-2020.php.

У КУЧЕВУ СУ У ТОКУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ НОВОГ ПОТИСНОГ ВОДА

28-10-2019, 08:21

У току су радови на изградњи новог потисног вода у укупној дужини од 2173 метара у Кучеву.

ЈАВНИ ПОЗИВ

24-10-2019, 07:21

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ

УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА  

ЗА  ПОТРЕБЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ ОПШТИНСКОГ ПУТА

 

18. ПОЗОРИШНЕ СВЕЧАНОСТИ „ЖАНКИ У ЧАСТ“

18-10-2019, 06:50

Позоришне свечаности "Жанки у част", 18. по реду, одржаће се ове године од 1. до 3. новембра 2019. године у Раброву. Комплетан програм можете погледати ОВДЕ.

ЈАВНИ КОНКУРС - Регрес за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање)

2, administrator

Јавни конкурс о условима и начину коришћења подстицаја за меру регреси за инвестицију регрес за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање) можете погледати ОВДЕ.

ГАЛЕРИЈА САВРЕМЕНЕ УМЕТНОСТИ - КОНКУРС ЗА 2020.

11-10-2019, 14:08

Центар за културу "Вељко Дугошевић" расписује  конкурс за излагање (за самосталне, ауторске, кустоске и колективне изложбе и пројекте) у Галерији савремене уметности у 2020. години. Конкурс је отворен до 11. децембра 2019. године.

Више на веб-адреси: http://www.homoljskimotivikucevo.org/sr-cir/centar-za-kulturu-cirilica/825-g-l-ri-s-vr-n-u-n-s-i-n-urs-z-2020

ПРЕДЛОЖИТЕ КЊИГЕ ЗА БИБЛИОТЕКУ

2, administrator

Градска  библиотека ће и ове године обогатити свој књижевни фонд набавком нових наслова на Сајму књига који ће се ускоро одржати у Београду (64. Међународни београдски сајам књига од 20. до 27. октобра 2019. године). У складу са тиме, Библиотека „Никола Сикимић Максим“ из Кучева позива своје суграђане да јој доставе наслове књига које би волели да виде на полицама њихове библиотеке (а којих сада нема). Предлози се могу доставити лично у просторијама библиотеке или на имејл: violetailic69@gmail.com. Рок за достављање пријава је 21.10.2019. године.

64. Међународни београдски сајам књига http://sajam.rs/kalendar-2019/sajam-knjiga/

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ РАДНОГ МЕСТА

2, administrator

ЛИНКОВИ

Prostorni plan

КУЧЕВАЧКИ ИНФОРМАТОР

ИНФОРМАТОР ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕИнформатор по вашој мери

Invest in Kucevo ИНВЕСТИРАЈТЕ У КУЧЕВО

Invest in Kučevo Investieren Sie in Kučevo Investissez à Kučevo Investi in Kučevo Investește în Kučevo


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni