52. СМОТРА "ХОМОЉСКИ МОТИВИ" - РЕТРОСПЕКТИВА 2. ДАНА (29.05.2019)

30-05-2019, 06:21

Билтен за информисање грађана општине Кучево "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и ове године, за све оне који нису могли да посете овогодишње "Хомољске мотиве", прати Смотру народног стваралаштва "ХОМОЉСКИ МОТИВИ" (од 28. маја до 1. јуна 2019. године) и кроз сликовну ретроспективу приказује вам одржани програм по данима.

52. СМОТРА "ХОМОЉСКИ МОТИВИ" - РЕТРОСПЕКТИВА 1. ДАНА (28.05.2019)

29-05-2019, 07:08

Билтен за информисање грађана општине Кучево "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ" и ове године, за све оне који нису могли да посете овогодишње "Хомољске мотиве", прати Смотру народног стваралаштва "ХОМОЉСКИ МОТИВИ" (од 28. маја до 1. јуна 2019. године) и кроз сликовну ретроспективу приказује вам одржани програм по данима.

 

52. СМОТРА НАРОДНОГ СТВАРАЛАШТВА "ХОМОЉСКИ МОТИВИ" – ПРОГРАМ

28-05-2019, 06:46

52. Смотра народног стваралаштва "Хомољски мотиви" биће одржана у Кучеву од 28. маја до 1. јуна 2019. године, са предпрограмима који ће трајати током маја месеца.

Као и сваке године, на главни дан, у суботу - 1. јуна 2019. године, одржаће се и велики народни вашар на вашаришту крај Пека.

Добро нам дошли.

БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ДОМУ ЗДРАВЉА КУЧЕВO (У НЕДЕЉУ)

2, administrator

У Дому здравља Кучево и ове недеље (26. маја 2019) ће се одвијати акција бесплатних превентивних прегледа здравственог стања грађана. Овог викенда моћи ћете урадити неке опште прегледе попут мерења нивоа шећера у крви, мерења крвног притиска и урадити електрокардиограм (ЕКГ – графички запис електричне активности срца). Прегледе можете обавити у периоду од 08.00 до 16.00 часова. Прегледе могу обавити сви, и они који имају и они који немају здравствену књижицу.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ О ПЕНЗИОНЕРСКИМ КАРТИЦАМА

2, administrator

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ: Пензионери који нису преузели своје пензионерске картице могу то учинити сваким радним даном од 08.00 до 15.00 часова у Испостави Филијале Пожаревац у Кучеву у Улици Жике Поповића 46.

веб-адреса обавештења: https://www.pio.rs/lat/component/content/article/92-lat/660-penzionerska-kartica.html?showall=&start=111

ВАНРЕДНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ КУЧЕВО

2, administrator

Поводом најава Републичког хидрометеоролошког завода  као и Републичког и Окружног штаба за ванредне ситуације, да се наредних дана очекују велике падавине, Штаб за ванредне ситуације општине Кучево је одржао ванредну седницу. На седници је одлучено да се уведу пасивна дежурства (а по указаној потреби и редовна) свих надлежних служби и појединица. У крајњем случају  прогласиће се и ванредна ситуација на целој или делу територије наше општине. Када се ради о материјалним, људским и ресурсима механизације, закључено је да су она на потребном нивоу (у складишту ЈКП „Кучево“ Кучево је довољна количина џакова са песком и другим материјалом, механизација ЈКП „Кучево“ је већ у стању пасивног дежурства, а по потреби ангажоваће се радне машине и  механизација и других субјеката). О свему у вези временских непогода (ако до њих дође) и спроведеним активностима у вези са њима, становништво ће бити благовремено обавештавано преко средстава јавног информисања.

http://www.hidmet.gov.rs/

КОНАЧНА ЛИСТА РЕДА ПРВЕНСТВА СОЦИЈАЛНОГ СТАНОВАЊА

2, administrator

Листу испуњености услова за давање на коришћење 6 стамбених јединица намењених за социјално становање у заштићеним условима, укључујући и једну стамбену јединицу намењену за породицу домаћина социјалног становања у заштићеним условима, на територији општине Кучево, и то за 5 (пет) стамбених јединица на основу броја бодова и за једну стамбену јединицу за домаћина социјалног становања у заштићеним условима, можете погледати ОВДЕ.

„ЗНАЊЕ ИМАЊЕ“ У ОПШТИНИ КУЧЕВО

2, administrator

Култна емисија из пољопривреде, „Знање имање“, овог викенда снимљена је у три дана на територији општине Кучево. Емисија се бавила снимањем појединаца и домаћинстава који се баве пољопривредом, а који могу послужити као подстицај својим позитивним примерима.

Епизода о општини Кучево биће емитована у недељу, 12. маја 2019. године, у 11.00 часова, на првом каналу Радио-телевизије Србије (РТС 1).

 Више о прилогу у делу менија "КУЧЕВАЧКЕ НОВИНЕ - ИНФО" на сајту Општине Кучево.

2. ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА У КУЧЕВУ 4. МАЈА 2019. ГОДИНЕ

2, administrator

У Кучеву ће се 4. маја 2019. године (у суботу) на Тргу Вељко Дугошевић (плато испред Центра за културу "Вељко Дугошевић") одржати 2. Фестивал цвећа у организацији Туристичке организације "Кучево" Кучево. Фестивал ће поред излагачког имати и продајни карактер.

РАНИ ЈАВНИ УВИД

18-04-2019, 05:45

 У МАТЕРИЈАЛ ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КУЧЕВО

ЛИНКОВИ

Prostorni plan


 (c) Copyright 2000 - 2010 StanCo IST , IST Grupa. Sva prava zadrzana. , RS Domeni